Home » » Ulu Yam Di Liverpool dalam pasaran!

Ulu Yam Di Liverpool dalam pasaran!

Written By Pentadbir on Sunday, September 29, 2013 | 8:55 PM

Sebuah buku penulisan anak watan Ulu Beranang, Lenggeng, Negeri Sembilan:
Harga di kedai yang berkulit nipis hanya RM 19.90 tapi saya buat edisi khas 500 naskah dengan baju tshirt edisi terhad, buku berkulit tebal dan sijil ekslusif bertandandatangan. Harga pakej ini RM 90 termasuk kos pos. Bagi pakej ini setiap RM 5 akan dimasukkan ke tabung kebajikan bagi program charity untuk Maktab Tahfiz anak anak pelarian Myanmar di Johor Bahru dan Rumah POSHe yang merupakan rumah anak anak mengidap HIV di Malaysia yang merupakan rumah angkat charity kami.

Muka depan dan belakang
Ini tatacara beliannya ya?

Pakej Premium Buku Ulu Yam Di Liverpool! - Edisi TERHAD
Tarikh akhir bank in adalah esok 30/9/2013

RM 80 (Tambahan Kos Pos 10)

Pakej meliputi:

1. Buku Ulu Yam Di Liverpool (Hard Cover)
2. T-Shirt Ekslusif Ulu Yam Di Liverpool (Mengikut pilihan saiz pembeli/Saiz Asia)
3. Sijil Edisi Terhad Buku Ulu Yam Di Liverpool yang ditandatangani penulis.

Edisi Terhad kepada 500 unit sahaja!

Isi Kandungan
Prosedur pembelian:

Bank in pada salah satu dari akaun berikut

Account no: 5627-5966-8656 (Maybank)
Name: Jamilah Mokhtar; atau

Acc no: 4-8624387-20 (Public Bank)
Name: Mohd Nazali Mohd Noor

Dah tu PM slip atau email slip pada bbukorder@gmail.com.

Nyatakan detail item yang dibeli dan kuantiti

Nyatakan jugai details berikut di dalam email tersebut utk tujuan pos:

Nama di FB:
Nama penuh,
Alamat:
No hp:
Saiz Tshirt:

Siapa yang dah pre-order bolehlah ikut steps di atas dan kami akan hubungi sebaik sahaja menerima pembayaran dan maklumkan bila proses pengedaran dilakukan oleh wakil wakil kami kelak.

Pakej Promosi
Nazali Noor
Liverpool UK

Daftar emel anda di "Masuok an emel kek siko laa"
untuk mendapatkan entri terbaru dari blog ini!
Share this article :

+ comments + 2 comments

November 2, 2013 at 8:06 PM

saya lam proses membaca buku nie, santai tapi memberi impak y kuat cuz membuat kan mata saya berkaca, hehehe kenapa yer cuz baca dari hati kot hehehe

Anonymous
November 9, 2013 at 1:56 AM

salam, ada lagi tak edisi buku ni...berminat untuk mendapatkannya..

Post a Comment

Nak komen tu komen gak tapi agak agaklah sikiek yo. hehehe

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Ex-SMDKP Boys n Girls - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger